FUTBOL SALA: L'Olympic, a per la victòria davant el Vall de Tenes per allunyar-se del descens

L'Olympic Floresta rep el Vall de Tenes després de caure per 9 gols a 3 a la pista del Ripollet en l'última jornada. Els florestans se situen tretzens a la general i necessiten la victòria per allunyar-se de la zona de descens. Dani Martí és dubte pel partit i Martí Àngel no podrà jugar a causa d'una lesió.

El Vall de Tenes no es presenta com un rival fàcil pel conjunt de la Floresta. Amb 28 punts se situa setè a la taula de classificacions, mentre que els locals amb només 12 punts són tretzens.
Tot i així, el jugador de l'Olympic Jaume Brunet afirma que el matx pot ser una oportunitat per trencar amb la mala ratxa de resultats.

Jaume Brunet

És un partit difícil però també és una oportunitat per trencar amb la mala ratxa que portem.

L'última jornada la van disputar els florestans a la pista del Ripollet on van caure golejats per un contundent 9 a 3. L'ala de l'Olympic Floresta, Xaloc Rion, comenta que els costa reaccionar davant els resultats adversos i s'enfonsen en els últims minuts.

Xaloc Rion

Ens costa molt reaccionar en els partits adversos, al final sempre ens enfonsem.

El partit entre l'Olympic i el Vall de Tenes es disputarà dissabte a dos quarts de set de la tarda al pavelló de Can Llobet.