FUTBOL SALA: El WSC afronta el derbi davant el Natació Sabadell amb els 3 punts com a objectiu


  • Comparteix:

El Natació Sabadell és el nou repte del Winterthur Sant Cugat a la lliga. El conjunt vermell-i-negre, que ve d'empatar amb un dels millors equips del campionat, lluitarà pels 3 punts en joc. En l'anada el Sant Cugat es va imposar amb comoditat, 6 a 1, a un Natació, que ara és cinquè a la classificació.

La divuitena jornada de lliga enfronta al Winterthur Sant Cugat i el Natació Sabadell. Els d'Antonio Estremera jugaran com a visitants un partit que té com a antecedent la victòria dels santcugatencs per 6 a 1 en l'anada.
El tècnic del Winterthur, Antonio Estremera, parla del matx i diu que serà un partit molt difícil i important, ja que si els santcugatencs guanyen al Natació deixarien als sabadellencs quasi sense opcions per poder lluitar pel primer lloc de la classificació.

Antonio Estremera

Serà un partit molt difícil i important.


Per l'enfrontament de demà a la pista del Natació Sabadell el tècnic del Sant Cugat té tot l'equip disponible. Estremera creu que el Natació sortirà molt mentalitzat des del primer minut.

Antonio Estremera

Sortiran molt mentalitzats.


Aquest nou derbi comarcal de la primera nacional B començarà demà a dos quarts de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.