TENNIS: Les alevins del Tennis Natació Sant Cugat es queden en les semifinals del Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

L'aleví femení del Club Tennis Natació Sant Cugat cau derrotat en les semifinals de la categoria d'or davant l'escola Andrés Gimeno per 4 a 0. Tot i la derrota, les jugadores santcugatenques fan un bon paper, ja que la eliminatòria va ser bastant igualada en quant a jocs es refereix.

Tothom sabia que guanyar al, possiblement, millor equip de Catalunya en categoria aleví, l'escola Andrés Gimeno, era una empresa molt difícil. Tot i això l'esperança i les ganes d'arribar a una final del Campionat de Catalunya eren molt fortes.

Les instal·lacions del Natació Sant Cugat es van omplir de gent per veure aquesta eliminatòria. El suport de pares, familiars i gent relaciona amb el club santcugatenc va ser constant durant els quatre partits. Les noies ho van notar, però la sort i el nerviosisme en moments claus van ser, potser, els detonants d'aquesta derrota. El marcador és contundent, però el nivell entre tots dos equips i el número de jocs aconseguits al llarg dels quatre partits demostren que la igualtat va ser-hi present.

El director esportiu del club santcugatenc, Fèlix Riba, diu que arribar a aquestes semifinals ha estat un gran èxit.

Fèlix Riba

Arribar fins aquí ha estat un autèntic èxit.


L'escola Andrés Gimeno va estar a l'alçada de les circumstàncies, ja que tot i guanyar de manera bastant ajustada la majoria dels sets va saber aprofitar l'experiència en aquest Campionat de Catalunya. Riba parla del rival.

Fèlix Riba

És un equip que porta molts anys amb un gran nivell.


Després d'aquest Campionat de Catalunya les jugadores de l'aleví del Club Natació Sant Cugat esperen aconseguir, per la baixa a última hora d'algun equip, el passi pel torneig que es disputarà el mes de setembre a Múrcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.