RUGBY: Victòria còmode del Club Rugby Sant Cugat davant el cuer, el Sitges

El Club Rugby Sant Cugat guanya al cuer de la Primera Nacional, el Sitges, per un còmode 39 a 9. Els santcugatencs van de menys a més en un partit on no pateixen pel resultat final. Amb aquesta victòria els blau-i-negres continuen primers a la classificació. El proper rival, el FC Barcelona, conjunt de la part baixa de la taula.

Primer dels tres enfrontaments que li queden al Club Rugby Sant Cugat abans d'afrontar la promoció d'ascens i primera victòria.
El Sitges només va ser rival en el primer temps, fruit de la relaxació dels santcugatencs que van sortir massa confiats, però la veritat és que els visitants van avisar en unes quantes jugades. El tècnic del Rugby Sant Cugat, Diego Fucks, reconeix que l'equip va sortir relaxat i que es va fer una primera part dolenta.

Diego Fucks

Vam fer una primera part no molt bona i això va ser fuit de la relaxació amb la que vam sortir.

La situació va millorar amb el pas dels minuts. Els santcugatencs es van fer amb el control del matx i van començar a practicar el joc al qual ens tenen acostumats. Aquesta va ser la tònica de la segona meitat. L'equip de Diego Fucks va aprofitar molt bé el desordre del Sitges i aquesta va ser la clau de l'amplia victòria final.
Fucks comenta que el partit va ser com s'ho havia imaginat.

Diego Fucks

El partit es va desenvolupar com jo m'havia pensat.

Després d'aquesta jornada els blau-i-negres continuen líders de la Primera Nacional i la propera jornada rebran al Barcelona, un rival, en teoria, assequible, ja que està en els últims llocs de la classificació.