FUTBOL SALA: L'Olympic Floresta buscarà a la pista del Sineu la segona victòria consecutiva


  • Comparteix:

L'Olympic Floresta visita la pista mallorquina del Sineu després d'aconseguir la primera victòria en onze partits davant el Rubí la darrera jornada. Els de Pepe Sánchez es troben en zona de descens i necessiten els tres punts per escalar llocs a la classificació. De la seva banda el Sineu se situa desè de la Primera Nacional i avantatge de tres punts els florestans.

La setmana passada l'Olympic es va injectar una bona dosi de moral en derrotar el Rubí, però sobretot per la manera en què ho va fer. Feia més de dos mesos que el conjunt florestà no assavoria el triomf i per fí en aquest partit es va retrobar amb la victòria.

Tot i els 3 punts aconseguits, l'equip de Pepe Sánchez continua en zona de descens, però tothom, tant tècnics com jugadors, coincideixen a dir que el de la setmana passada ha de ser el punt d'inflexió perquè les coses canviïn. Pepe Sánchez.

Pepe Sánchez

El partit de Rubí havia de ser el principi de la recuperació. Ara, psicològicament, l'equip es veu capaç de guanyar.


Com comenta el tècnic florestà, les quatre pròximes jornades són molt importants pels interessos de l'Olympic. En els pròxims 4 partits el conjunt de Can Llobet s'enfronta a rivals directes implicats en la lluita per la permanència, situació que hauria d'aprofitar per abandonar les places de descens. El segon entrenador florestà, Pitu Julián, diu que tot i haver de lluitar davant conjunts, podríem dir, de la seva mateixa lliga, de la part d'abaix de la classificació, l'Olympic pot guanyar a qualsevol equip de la categoria.

Pitu Julian

Podem guanyar a qualsevol equip de la lliga.


Respecte al partit de demà hem d'afegir que el precendent més immediat correspon al partit d'anada en què l'Olympic es va imposar amb claredat per 8 gols a 4. Tanmateix la classificació afavoreix al conjunt balear, que és desè amb 18 punts, 3 més que l'Olympic. Una diferència que aquest cap de setmana es podria neutralitzar si els florestans aconseguiexen la victòria a Mallorca.

El partit entre el Sineu i l'Olympic és previst per demà dissabte a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.