ATLETISME: Quatre atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat a les finals de Catalunya


  • Comparteix:

Pol Soria, Arnau Pujol, Tomàs Avellán i Anna Querol seran els únics representants del Club Muntanyenc Sant Cugat en el Campionat de Catalunya d'atletisme, que se celebrarà el proper cap de setmana a Vilafranca. Sandra Aguilà i Eva Sanz no aconsegueixen la classificació en no fer les mínimes en l'últim control.

La grip i la mala sort han jugat una mala passada a alguns atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat. D'entre tots ells les santcugatenques Sandra Aguilà i Eva Sanz han estat les últimes en patir-ho i, malauradament, sense cap recompensa, ja que no van poder obtenir les mínimes en els controls de Vilafranca.
Així doncs, només seran cinc atletes; tres en categoria juvenil i júnior, i dos en infantil, els que participaran en aquest Campionat de Catalunya el pròxim 26 de febrer.

Segons la coordinadora de la secció d'atletisme del CMSC, Susanna Regüela, el balanç es positiu tot i no classificar tots els atletes que esperaven. Però creu que en la categoria cadet s'ha de millorar molt més, ja que a la final catalana de Vilafranca no hi anirà cap atleta del Club Muntanyenc.

Sussana Regüela

L'equip cadet ha de millorar.


Per aquest campionat de Catalunya les opcions de pòdium se centren en el saltador de perxa Tomàs Avellán i Anna Querol, tot i que ho tindran complicat per poder ser entre els tres primers classificats. Regüela parla de les possibilitats que hi ha.

Sussana Regüela

Hi ha, amb Tomás Avellán i Anna Querol, possibilitats de fer pòdium.


Aquest cap de setmana començarà el Campionat de Catalunya en categoria infantil amb el santcugatenc Aleix González com a un dels favorits per aconseguir medalla. Esperem que aquest mes de febrer sigui positiu per l'atletisme santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.