FUTBOL SALA: El Winterthur visita l'Atmella Merola per reforçar el lideratge


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat s'enfronta a l'Ametlla Merola aquest cap de setmana. Els santcugatencs, que continuen líders, visiten la pista de l'Ametlla que es troba en dotzena posició a la general amb 21 punts menys que el Winterthur. Els d'Antonio Estremera necessiten una victòria per mantenir el liderat.

El Winterthur Sant Cugat es troba líder però a tan sols un punt dels seus dos perseguidors, el Martorell B i el Pallejà, després de perdre en un emocionant partit contra la Penya Blau-grana Solsona per un ajustat 5 a 6. Als d'Antonio Estremera els és imprescindible una victòria i ho tenen força assequible. S'enfronten a l'Ametlla Merola dotzè classificat amb tan sols setze punts, 21 menys que l'equip santcugatenc que en té 37. Tot i això, Francisco Téllez, delegat del Winterthur prefereix no confiar-se.

Francisco Téllez

No es bo confiar-se, s'ha de treballar


Recordem que els santcugatencs porten dues setmanes fallant molt de cara a porta i això pot portar-los molts problemes. En cas d'una derrota els queda l'esperança de que els seus perseguidors, el Pallejà i el Martorell s'hauran d'enfrontar en breu. Tot i això Téllez afirma que els seus jugadors es troben molt motivats però els recorda que porten dues setmanes patint molt

Francisco Téllez

Només ens serveix una cosa: guanyar,guanyar o guanyar


El partit entre el Winterthur i l'Ametlla serà demà dissabte a dos quarts de sis al Municipal de Parreig



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.