FUTBOL-SALA: Irene Sānchez cau a la primera fase de l'estatal amb Catalunya

Publicat el 9/mar/05 per Joan Garcia

La selecciķ catalana de futbol-sala amb la santcugatenca Irene Sānchez ha caigut a la fase final del campionat d'Espanya. El combinat catalā va perdre davant Madrid per 5 a 2 i amb les Canāries per 4 a 3. A nivell de club, el Mas Janer pot aconseguir la permančncia si derrota al Masnou aquest diumenge.

Després que l'any passat Catalunya aconseguits el sotscampionat d'Espanya per autonomies, enguany la cosa ha canviat i de quina manera. Sant Vicenį de Morunys acollia aquest estatal i el fet de jugar a casa no ha estat favorable a les catalanes. La portera santcugatenca, Irene Sānchez, explica les claus de la eliminaciķ de Catalunya a la primera fase.

Irene Sānchez

El fet de que el cos tčncic anunciés que no continuaria en el cārrec ens va desmotivar bastant

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa al seu club, el Mas Janer, Sānchez creu que la permančncia a la primera divisiķ es pot aconseguir. Aquest cap de setmana, el seu conjunt rep al Masnou i si aconsegueixen el triomf l'objectiu de mantenir la categoria s'aconseguiria.

Irene Sānchez

Si guanyem al Masnou, continuarem un any més a la primera divisiķ

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El matx entre el Mas Janer i el Masnou donarā inici aquest diumenge a partir de les deu del matí a la pavellķ de voleibol a Valldoreix.