RÍTMICA: Èxit de les gimnastes del Club Muntanyenc a l'estatal i a la copa catalana


  • Comparteix:

Èxit de la secció de rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat en diferents competicions. El conjunt aleví ha quedat vuitè en la prova de conjunts del campionat d'Espanya a Múrcia. A nivell individual, Mireia Farré ha quedat quarta i Carme García desena. A la copa catalana, tres gimnastes i dos conjunts s'han classificat per la final d'aquesta competició.

Després de fer una gran actuació en dues competicions: a la copa catalana i al campionat d'Espanya de base, les gimnastes del Club Muntanyenc no tindran descans aquest cap de setmana. El motiu és el campionat provincial a nivell federat que se celebrarà al CAR de Sant Cugat. El Club Muntanyenc i el Penedès buscaran la classificació pel campionat de Catalunya. Si les santcugatenques continuen amb les bones actuacions d'aquest passat cap de setmana, l'objectiu és factible.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.