FUTBOL SALA: L'Olimpyc necessita els 3 punts de Centelles per assegurar-se la permanència


  • Comparteix:

L'Olimpyc afronta el penúltim compromís de lliga a la pista del Centelles. Una victòria permetria al conjunt de Pepe Sánchez conservar la categoria davant un rival que té assegurada la permanència. Els florestans no presenten baixes per aquest partit.

L'objectiu de l'Olimpyc aquesta jornada passa per aconseguir els tres punts. Tres punts importants per continuar definitivament a Nacional A i no haver de patir fins l'última jornada.
El jugador florestà, Guillem Huertas, diu que l'equip està amb moltes ganes, ja que amb un punt s'aconsegueix la permanència i s'ha de jugar l'últim partit de lliga com una final.

Gerard Huertas

Estem amb moltes ganes de guanyar i tenir ja la permanència.


Els de Pepe Sánchez, que la setmana passada van empatar en l'amistós davant el Can Tito de Vilanova, necessiten la victòria davant un equip amb qui en l'anada van empatar. El Centelles, per sobre de l'Olimpyc a la classificació ja no s'hi juga res i això pot facilitar la feina als blanc-i-blaus. Huertas ho explica.

Guillem Huertas

Aquest partit arriba en un bon moment.


Centelles i Olimpyc jugaran dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda en la penúltima jornada del campionat de lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.