FUTBOL SALA: Estremera renova el seu compromís amb Winterthur Sant Cugat


  • Comparteix:

L'actual tècnic del Winterthur Sant Cugat, Antonio Estremera, renova per una temporada més amb l'equip vermell-i-negre. Estremera arriba a aquest acord després de solucionar alguns aspectes esportius amb la directiva santcugatenca. D'altra banda el fins ara capità i tanca de l'equip, Alberto Pastor, fitxa per l'Escola Pia de Nacional A.

La temporada encara no ha acabat però el Wintenthur Sant Cugat ja està preparant la pròxima campanya a la Nacional A. Abans de parlar sobre noves incorporacions i possibles baixes de jugadors, la directiva santcugatenca s'ha afanyat a renovar al tècnic Antonio Estremera, que encara no tenia signada la renovació després d'haver aconseguit l'ascens. Estremera demanava una sèrie de solucions a diferents temes esportius com a condició per continuar a l'entitat vermell-i-negra. Un dels més importants per l'entrenador de Ripollet era la consolidació d'una pista fixa per entrenar i jugar els partits de la propera campanya, ja que Estremera no es vol trobar amb el problema d'aquesta temporada on els canvis de pista ha estat una constant.

Estremera parla de la renovació i confirma la seva decisió de continuar al Winterthur Sant Cugat.

Antonio Estremera

L'any vinent seguiré al Winterthur Sant Cugat.


Una notícia important i alhora sorprenent ha estat la baixa d'Alberto Pastor. El capità i tanca de l'equip se'n va a l'Escola Pia, un conjunt que està a la Nacional A, al mateix grup que el Winterthur. Estremera comenta aquesta baixa i diu que quan es va assabentar li va sorprendre molt.

Antonio Estremera

M'he quedat molt sorprés per aquesta decisió de Pastor.


A banda de Pastor, Sergio serà un altre jugador que deixarà la disciplina santcugatenca per fitxar pel Ripollet de Nacional A. De les possibles incorporacions encara no s'han donat noms, ja que encara no hi ha negociacions definides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.