CICLISME: La Unió Cilcista Sant Cugat, un dels organitzadors de la Segona Marxa Cicloturista


  • Comparteix:

La Unió Ciclista Sant Cugat, juntament amb l'Esport Ciclista Cerdanyola, el Club Ciclista Ripollet i el Club Ciclista Barberà, organitza la segona edició de la Marxa Cicloturista Transcollserola, que tindrà lloc aquest dissabte. El recorregut, de 160 quilòmetres, serà per la serra de Collserola.

Els quatre equips de ciclisme del Vallès Occidental tornen a celebrar, després de l'èxit de l'edició passada on Sant Cugat va ser la seu, la Marxa Cicloturista Transcollserola. Aquesta vegada Cerdanyola serà la població central de la Marxa, ja que la sortida i l'arribada es faran en aquesta mateixa localitat. Els 160 quilòmetres de què consta la prova es dividiran en un recorregut llarg i curt i tots els participants hauran d'intentar, almenys, acabar-la.
De moment, en comparació amb l'any passat que per aquestes dates hi havia una trentena, les inscripcions estan al voltant de les 100, però el president de la UCSC, Ramon Martos, creu que s'arribaran a superar les 200.

Ramón Martos

Passarem les 200 inscripcions.


La Marxa Cicloturista Transcollserola està oberta a gent de totes les edats, des dels més petits fins als més grans, però això sí, han d'estar federats, ja que la gent que no hi estigui federada haurà de pagar un preu especial per poder fer la Marxa.
Martos parla de la prova i diu que li veu unes perspectives de futur molt bones.

Ramon Martos

Li veig unes perspectives de futur molt bones.


La Marxa començarà a les vuit del matí de dissabte i acabarà a dos quarts d'una del migdia amb el lliurament de trofeus als guanyadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.