ACTES: Autocugat renova la seva col·laboració amb Ràdio Sant Cugat i els Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

El concessionari Opel Autocugat renova un any més el conveni de col·laboració amb l'emissora municipal Ràdio Sant Cugat. El conveni inclou el patrocini d'espais d'informació general i esports durant la temporada, a més dels Premis Esport en Marxa. L'acte de signatura l'han formalitzat ahir l'alcalde Lluís Recoder i el gerent d'Autocugat Josep Maria Negre.

Opel Autocugat continua fidel al seu compromís amb l'emissora local, i un any més ha renovat el conveni a través del qual el concessionari patrocina alguns espais de Ràdio Sant Cugat i l'organització del Premis Esport en Marxa.

El gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre, s'ha mostrat satisfet per la consolidació d'aquesta relació amb Ràdio Sant Cugat i ha destacat que els premis, ara han de servir per projectar els esportistes locals a nivell internacional.

Josep Maria Negre

Un cop assolida la difusió dels diferents esports de la ciutat, voldriem que els esportistes destaquessin a nivell internacional


L'alcalde Lluís Recoder, que ha presidit l'acte de signatura, ha agraït una vegada més la confiança i la col·laboració d'Autocugat amb l'emissora municipal de la qual ha destacat la professionalitat dels seus treballadors.

Lluís Recoder

Ràdio Sant Cugat és una escola excepcional i per això vull agrair d'una manera molt especial el suport d'Autocugat cap a la nostra emissora.


Per últim, el director de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells, ha volgut significar la complexitat que suposa fer el seguiment de l'esport local a tots els nivells i ha destacat la feina feta per l'equip d'esports d'aquesta casa.

Xavier Fornells

Fer el seguiment de tots els esports és complexe, però aquesta feina que fa l'equip d'esports de la Ràdio serveix per oferir la visió conjunta que necessitem.


Enguany la cerimònia de lliurament dels Premis Esport en Marxa tindrà lloc el pròxim 17 de juny a al concessionari Opel Autocugat a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.