ACTES: Lluís Recoder dona per inaugurades les noves instal·lacions del Natació Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde donava per inagurades les noves instal.lacions del Natació Sant Cugat

L'alcalde donava per inagurades les noves instal.lacions del Natació Sant Cugat

Els nous vestidors i una zona d'aigües amb jacuzzi, sauna i solàrium s'han inaugurat aquest diumenge al Club Tennis Natació Sant Cugat. L'alcalde Lluís Recoder juntament amb els tennistes Albert Costa i Àlex Corretja han estat els encarregats de tallar la cinta d'inauguració. Amb aquests arranjaments, el club santcugatenc es consolida com un dels primers clubs del tennis català en quant a pistes de joc i serveis.

Amb 38 anys d'història i amb 850 famílies a ningú se li escapa que el Club Tennis Natació Sant Cugat s'està consolidant en l'el.lit del tennis català. Amb l'entrada ja fa tres anys de Robert Navarro a la presidència, l'entitat santcugatenca ha fet un canvi tant a l'aspecte esportiu com pel que fa a les instal·lacions.
L'entrada de Fèlix Riba com a gestor esportiu ha fet del Natació Sant Cugat un dels clubs destacats en el panorama català.
Pel que fa a les instal·lacions, aquest diumenge s'ha donat per inaugurat un dels canvis més importants del club amb una remodelació dels vestidors i la creació d'una zona d'aigües amb piscina coberta, sauna i jacuzzi. L'encarregat de tallar la cinta ha estat l'alcalde Lluís Recoder que destacava la relació entre la nostra ciutat i el tennis. Recoder donava per inaugurada aquesta instal·lació.

Lluís Recoder

El tennis i Sant Cugat tenen una relació molt estreta


El president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Robert Navarro, qualificava com a dia molt especial aquest diumenge.

Robert Navarro

Avui és un dia molt especial per a la nostra entitat


A l'acte han estat presents el president de la federació catalana de tennis, Josep Ferrer-Peris, el de la federació espanyola, Pedro Muñoz, i prop de dos cents socis del club. Ferrer-Peris explica la gran visió de futur del club santcugatenc.

Josep Ferrer-Peris

La mentalitat del Natació Sant Cugat ha fet qe el club hagi pujat el seu nivell esportiu


Un diumenge especial per a tots els socis de l'entitat santcugatenca que han vist com el Club Tennis Natació Sant Cugat disposa d'unes instal·lacions de darrera generació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.