PREMIS ESPORT EN MARXA: Un reconeixement als millors esportistes i entitats santcugatenques de la temporada


  • Comparteix:

Avui es desvetllaran els que han estat els millors esportistes i entitats esportives de Sant Cugat durant la temporada en la cerimònia de lliurament dels Premis Esport en Marxa, que tindrà lloc un any mes al concessionari Opel Autocugat. La tradicional entrega de guardons s'emmarca en una jornada festiva on assistiran representants i esportistes de tots els clubs i entitats locals. Aquesta novena edició dels Premis Esport en Marxa estarà presidida per l'alcalde Lluís Recoder i el regidor d'esports Xavier Cortés.

Tot és apunt perquè aquesta tarda es donin a conèixer els esportistes i clubs de la ciutat que durant la present campanya han realitzat un gran treball i esforç tant a nivell esportiu com personal. Un any més Opel Autocugat i aquesta casa, Ràdio Sant Cugat, organitzen la novena edició dels Premis Esport en Marxa. Uns guardons ja tradicionals i dividits en nou categories, entre les quals destaquen el de "Millor esportista de l'any" i el de "Tota una trajectòria esportiva".
El gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre, destaca que els premis han de servir per projectar els esportistes locals a nivell internacional.

Josep Maria Negre

Un cop assolida la difusió dels diferents esports de la ciutat, voldriem que els esportistes destaquessin a nivell internacional


La cerimònia estarà emmarcada en una tarda de festa a la qual assistiran esportistes i representants de totes les facetes i modalitats de l'esport de Sant Cugat. Entre els candidats que hi assistiran destaca el pilot de Moto GP Ruben Xaus.
La cap d'esports de Ràdio Sant Cugat, Carme Reverte, comenta que els premis, a part de reconèixer la tasca realitzada pels esportistes santcugatencs, també serveixen com a baròmetre per comprovar quin és l'estat actual de l'esport a la nostra ciutat.

Carme Reverte

Els premis són un baròmetre per conèixer quin és l'estat de l'esport santcugatenc i és un reconeixement a la tasca que han fet els esportistes i entitats esportives de Sant Cugat durant tot l'any.


Avui a partir de les set de la tarda donarà inici la cerimònia d'entrega dels Premis Esport en Marxa al concessionari Opel Autocugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.