RÍTMICA: L'equip infantil del Club Muntanyenc, sotscampió per autonomies i tercer d'Espanya


  • Comparteix:

L'equip infantil de rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat es classifica segon per autonomies i tercer per equips en el Campionat d'Espanya celebrat a Badajoz. D'altra banda el conjunt júnior fa un discret vint-i-quatrè lloc en la categoria per equips. L'entrenadora santcugatenca, Mònica Vinyals, assegura que esta molt satisfeta pels resultats en aquest campionat.

Acaba una temporada fantàstica per la secció de rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat. El darrer podi ha estat el de l'equip infantil que a Badajoz ha estat segon per Autonomies i tercer per equips en el Campionat d'Espanya d'aquestes modalitats.
Feia 9 anys que Catalunya no pujava al podi en un Campionat estatal i el resultat del CMSC ha estat decisiu perquè es doni aquest fet tan positiu per la gimnàstica catalana.
Això també mostra la bona temporada i el bon moment de forma en que es troba el CMSC, sobretot l'equip infantil que ha acabat la present campanya tercer d'Espanya per equips i segon d'Espanya en individuals amb la jove gimnasta Marina Fernández com a principal protagonista.

A Badajoz el conjunt júnior, que també participava, va tenir una actuació molt discreta amb una vint-i-quatrena posició en equips. Tot i això l'entrenadora, Mònica Vinyals, es mostra satisfeta pels resultats obtinguts.

Mònica Vinyals

En global els resultats han estat bé.


Una de les Autonomies més destacades va ser la del País Valencià, la campiona en infantils. Vinyals diu que en la categoria infantil els equips eren molt forts i en la júnior tots els conjunts de la part de dalt tenien un nivell molt semblant.

Mònica Vinyals

Els equips eren molt forts tant en infantil com en júnior.


Amb aquest Campionat d'Espanya la secció de rítmica del CMSC posa punt i final a la temporada. Ara toca descansar i gaudir de l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.