ACTIVITATS: Una secció de volei i federar a la sincronitzada, novetats de l'EMD de Valldoreix pel setembre


  • Comparteix:

La creació d'una secció de volei a Valldoreix amb la col·laboració del Club Voleibol Sant Cugat, i que la secció de natació sincronitzada competeixi a nivell federat són dues de les novetats que vol incorporar l'àrea d'esports de l'EMD de Valldoreix per la propera temporada. Així ho ha manifestat la vocal d'esports de l'EMD, Mercedes Rojo, a Ràdio Sant Cugat.

L'Àrea d'Esports de l'EMD de Valldoreix va organitzar el passat divendres la festa de cloenda de la temporada. Unes 200 persones entre familiars, amics i esportistes es va n apropar fins al complex esportiu de Valldoreix. L'exhibició de la natació sincronitzada, d'aqua gym, kick boxing i balls de saló van ser algunes de les activitats més destacades juntament amb un berenar final.
D'aquest acte i de les perspectives de futur de l'EMD de Valldoreix en l'àmbit esportiu, hem volgut parlar amb Mercedes Rojo, vocal d'esports, en aquesta entrevista que mantenia el nostre company Joan García.

Mercedes Rojo



Recordar que el proper 2 de juliol, Valldoreix acollirà la primera edició Vila de Valldoreix de pentatló modern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.