ESCACS: El jove Miguel Sierra disputa a Galícia el seu primer Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

El jove santcugatenc, Miguel Sierra, de l'Escacs Mirasol participa al Campionat d'Espanya que se celebra des de dissabte fins a dimecres a Mondariz, Galícia. Per Sierra, de només 10 anys, aquest serà el seu debut en un campionat estatal.

Amb tan sols 10 anys Miguel Sierra, una jove promesa de l'Escacs Mirasol, es desplaça fins a la comunitat de Galícia per provar sort en el seu primer Campionat d'Espanya. Fa poc amb el conjunt mirasolenc va fer bons resultats al Campionat de Catalunya per equips i a l'individual va ser setè. Tot i que a l'estatal només van els 5 primers de cada autonomia Miguel, com a molts altres nois, participa en aquest campionat a través d'una plaça de règim obert on qualsevol pot anar pagant una quantitat econòmica determinada.

El president de l'Escacs Mirasol, Alfons Macaya, diu que en Miquel arriba en un bon moment per disputar aquest campionat d'Espanya.

Alfons Macaya

Crec que després del Campionat de Catalunya Miguel arriba en un bon moment per aquest Estatal.


De Catalunya es preveu que hi participin uns 17 jugadors dels quals destaquen i parteixen amb possibilitats d'estar entre els millors; Imar Talló i Marc Sánchez.
Els principals objectius segons el president Macaya són; gaudir dels escacs, aprendre de l'experiència i fer el millor paper possible. El resultat no serà un condicionant essencial, ja que és la primera vegada que en Miguel hi participa en un torneig d'aquestes característiques.
Macaya explica l'element de la pressió psicològica i comenta que això ho han treballat molt amb el Miguel.

Alfons Macaya

La pressió psicològica l'hem treballat bastant amb el Miguel.


El Campionat d'Espanya tindrà lloc a la població pontevedresa de Mondariz, localitat famosa per la seva aigua. La competició començarà aquest dissabte i acabarà el proper dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.