ESCACS: Miquel Sierra guanya la meitat de les partides jugades al Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

El jugador de l'Escacs Mirasol Miquel Sierra guanya dues partides i mitja de les cinc que porta jugades en el Campionat d'Espanya que s'està disputant des de dissabte i fins dimecres a Mondariz, Galícia. Quan resten tres partides per finalitzar el campionat, Sierra se situa a mitja taula amb el cinquanta per cent dels punts. Pel jove santcugatenc, de només 10 anys, aquest és el seu debut en un campionat estatal.

Encara queden tres partides perquè acabi el Campionat d'Espanya d'Escacs i la jove promesa de l'Escacs Mirasol, Miquel Sierra, suma dues victòries i mitja, és a dir, porta guanyats el cinquanta per cent dels punts jugats. El campionat estatal, que acull aquests dies la localitat gallega de Mondariz, reuneix els cinc millors jugadors d'escacs de cada autonomia. Tot i així, Miquel Sierra, com molts altres nois, participa en aquest campionat a través d'una plaça de règim obert on poden accedir altres jugadors pagant una quantitat econòmica determinada.
El president de l'Escacs Mirasol i entrenador de Sierra, Alfons Macaya, comenta que el jove santcugatenc està fent un bon paper, i que encara pot millorar en les tres partides que falten.

Alfons Macaya

És un campionat molt dur, hi participen els millors jugadors d'Espanya i en Miquel està fent un bon paper. A més cal tenir en compte que encara queden tres rondes.


Representant Catalunya hi participen uns 17 jugadors dels quals destaquen; Imar Talló i Marc Sánchez. El campionat estatal, que s'està disputant a Galícia, acaba dimecres 29.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.