FUTBOL-SALA: El Citron Team, campió de la marató de la Floresta, en derrotar a la República


  • Comparteix:

El Citron Team és el nou campió de la marató de futbol-sala organitzada per l'Olympic Floresta. El conjunt guanyador, integrat per jugadors del primer equip florestà, va superar per 5 a 2 a la República de la Floresta. Un total de vuit conjunts han participat a la vint-i-dosena edició d'aquest torneig d'estiu disputat al pavelló de Can Llobet a la Floresta.

Ni el fet que la marató de futbol-sala la Floresta coincidís amb la Festa Major de Sant Cugat va restar participació ni públic al pavelló de Can Llobet. Un any més es van disputar 24 hores de futbol-sala ininterrompudes i amb molta qualitat sobre el parquet florestà. Joan Ramon Subirats, president de l'Olympic, fa una valoració positiva del torneig.

Joan Ramon Subirats

El públic i la participació ha estat molt bona


El Citron Team es va coronar com a nou campió en superar a la final per 5 a 2 a la República. Tots dos conjunts, de la Floresta, van oferir un bon espectacle. Joan Ramon Subirats espera que la propera edició no coincideixi amb la Festa Major i així la participació pot ser més alta.

Joan Ramon Subirats

La propera edició esperem no coincidir amb la Festa Major de Sant Cugat


Un total de vuit equips van participar a la vint-i-dosena edició de la marató organitzada per l'Olympic Floresta. Un torneig tradicional a l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.