ESCACS: Miquel Sierra queda 60è a l'estatal disputat a Galícia


  • Comparteix:

El jugador del Club Escacs Mirasol, Miquel Sierra, ha quedat en el lloc 60 del campionat d'Espanya sots 10 celebrat a Galícia. Sierra, que debutava en un estatal, guanya tres de les vuit partides disputades. Alfons Macaya, president de l'Esacs Mirasol, valora de manera molt positiva la temporada i la consolidació d'aquest esport al districte santcugatenc.

Aquesta ha estat una excel.lent temporada per l'Escacs Mirasol segons ha confirmat el seu president, Alfons Macaya, a Ràdio Sant Cugat. El primer equip s'ha consolidat a la primera categoria de Barcelona i ja es planteja l'ascens a lliga nacional la temporada vinent. El conjunt aleví ha guanyat el campionat de Barcelona comarques escolar i Miquel Sierra amb només 10 anys és el número 60 del rànquing estatal. Alfons Macaya es mostra satisfet pel resultat de Sierra encara que podia haver estat millor si els nervis no l'haguessin jugat una mala passada.

Alfons Macaya

Miquel Sierra té molt de futur i a l'estatal ha fet un bon paper, però les últimes partides han estat molt negatives per ell


La temporada oficial ja ha finalitzat pel club mirasolenc, però no les bones notícies ja que rebran per primer cop subvenció per part de l'Ajuntament. El mes de setembre l'Escacs Mirasol tornarà a la feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.