ATLETISME: Carol i Rovira competeixen al Meeting de Mataró


  • Comparteix:

Els atletes santcugatencs Anna Carol i Eloi Rovira participen des d'avui al Meeting de Mataró. Carol, en salt de llargada i Rovira en llançament de pes, esperen superar les marques personals en una competició de nivell internacional. Eloi Rovira d'altra banda participarà el 24 i 25 de juliol al Campionat d'Espanya Absolut a Màlaga.

L'atleta Anna Carol vol superar demà la marca de 5,29 metres en salt de llargada. La d'avui és l'última competició de la temporada i per aquest motiu Carol vol millorar la seva actuació respecte proves passades.

Anna Carol

Espero fer millor marca. Vull millorar la meva actuació i acabar bé la temporada.


Per a l'altleta del FC Barcelona Eloi Rovira, el Meeting de Mataró és la prova prèvia al Campionat d'Espanya Absolut que tindrà lloc el 24 i 25 de juliol a Màlaga. Rovira, que ve de quedar en cinquena posició al Campionat d'Espanya de Federacions, explica que la d'avui és una prova on fer marca és possible gràcies al nivell de caire internacional que té la prova.

Eloi Rovira

La competició de demà és interessant perqè ve gent de fora i el nivell és alt. La prova serveix com a prèvia del Campionat d'espanya i fer marca és possible.


Anna Carol competirà a partir de les sis de la tarda mentre que Rovira té assignada la prova cap a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.