HOQUEI HERBA: Laia Yurs i Julia Menendez cauen derrotades amb Espanya davant Anglaterra


  • Comparteix:

La selecció espanyola d'hoquei herba femenina juga aquest vespre davant els Estats Units el darrer partit de la fase prèvia de la Champions Trophy. El combinat espanyol, amb les santcugatenques Laia Yurs i Júlia Menèndez, haurà de guanyar si vol aspirar a la tercera plaça final .

Les jugadores del Júnior, Laia Yurs i Julia Menèndez, no estan tenint molta sort en el que és el seu debut amb la selecció espanyola d'hoquei herba. La Champions Trophy, on juguen els representants dels cinc continents, està posant de manifest que Sudàfrica i Nova Zelanda són les grans candidates al triomf final.

El paper d'Espanya esta sent bastant discret tot i que és una selecció molt jove i aquest torneig li serveix per veure quin és el nivell de les seves jugadores. El balanç, fins al moment, és molt pobre amb un triomf i tres derrotes.
El combinat espanyol juga avui a partir de les vit del vespre el darrer partit de la fase prèvia davant els Estats Units, cuer de la competició, amb només un triomf. Si el combinat espanyol guanya, podrà lluitar pel tercer lloc final. Una derrota les portaria a jugar pel cinquè i sisè lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.