HOQUEI PATINS: Carla Sariol i Joan Solé, dos exsantcugatencs amb la selecció a l'Europeu


  • Comparteix:

La fins aquesta temporada jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat, Carla Sariol, debuta avui amb la selecció espanyola en l'Europeu, que acull la ciutat portuguesa de Mira. El primer compromís del combinat estatal, dirigit per l'extècnic del Patí Hoquei Sant Cugat Joan Solé, serà davant França.

La selecció entrenada per Joan Solé és a Portugal des de dissabte i avui debuta en l'Europeu amb el primer partit que les enfrontarà a la selecció francesa. No és el principal favorit però es tracta d'un equip que dona molta feina i no li posarà les coses fàcils al conjunt espanyol.

El nivell en aquest Europeu és molt alt. Segons una enquesta de la federació espanyola de patinatge la selecció favorita és Portugal amb un 59 per cent dels vots dels internautes, mentre que a Espanya li concedeixen el segon lloc amb un 20'5 per cent dels vots. En l'ultim campionat d'Europa l'equip espanyol va ser segon i en el passat Mundial tercer.

Com explica Carla Sariol les jugadores tenen moltes ganes de començar la competició, i guanyar seria una justa recompensa.

Carla Sariol

És el meu primer Europeu i tinc moltes ganes, estic molt concentrada. Anirem a per totes perquè hem treballat molt i ens mereixem guanyar.


L'Europeu es jugarà seguint el sistema de lligueta, tots contra tots, però segons el tècnic Joan Solé sovint els mundials i els europeus es resolen en l'últim partit i molts cops en els penals.
França és avui el primer escoll per una selecció espanyola que compta amb un tècnic, Joan Solé, i una jugadora, Carla Sariol, que aquesta temporada han defensat els colors del Patí Hoquei Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.