HANDBOL: El Sant Cugat inciarà la lliga rebent el Bordils amb aspiracions de classificar-se per la fase d'ascens


  • Comparteix:

El Club Handbol Sant Cugat començarà la lliga de la 1a Catalana el dia 8 d'octubre rebent a casa el Bordils i finalitzarà la lligueta prèvia a la fase d'ascens o permanència, el 4 de febrer jugant a la pista del Gràcia Sabadell. A diferència de la temporada passada, aquest any hi haurà derbi comarcal entre l'Handbol Sant Cugat i l'Aroca Terrassa.

L'Handbol Sant Cugat ja coneix el grup de vuit equips en el qual ha estat encasellat. El Banyoles, el Santpedor, el Bordils. El Martorell- Sant Esteve, el Gavà, el Gràcia Sabadel i l'Aroca Terrassa seran els propers rivals dels santcugatencs en la lliga que es jugarà en partits d'anada i tornada. Recordem que seguint el nou sistema de lligueta que adopta la 1a Catalana, una vegada finalitzada la lliga el dia 4 de febrer, els 4 primers equips de cada grup jugaran la fase d'ascens mentre que els 4 últims passaran a disputar la fase de permanència.

El tècnic santcugatenc Jordi de la Cruz comenta els equips més perillosos de la taula:

Jordi de la Cruz

Els equips favorits són el Bordils, el Banyoles, el Sant esteve, el Gavà, i també el Gràcia. Serà un grup amb moltes sorpreses.


El primer rival dels santcugatencs serà el Bordils que visitarà la pista dels vermell-i-negres el dia 8 d'octubre mentre que el dia 4 de febrer, els santcugatencs finalitzaran la lliga del seu grup a la pista del Gràcia Sabadell. Els dies 28 d'octubre i 14 de gener hi haurà derbi comarcal entre l'Handbol Sant Cugat i l'Aroca Terrassa.

De la Cruz també explica les claus i els objectius d ela nova temporada:

Jordi de la Cruz

Hi haurà bastantes combinacions. És molt important començar bé u llifgra els partits de casa. L'objectiu és entrar a la fase d'ascens.


L'handbol Sant Cugat iniciarà els entrenaments el dia 1 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.