NATACIÓ: Melissa Caballero es queda fora de les finals del Mundial de Montreal

L'equip espanyol de 4x200 metres lliures, format per la nedadora santcugatenca Melissa Caballero, i les nadadores Erika Villaécija, Tatiana Rouba i la basca Ilune Gorbea, es queden fora de la final del Mundial de Montreal amb el dotzè millor temps, 8 minuts 11 segons i 24 centèssimes. El combinat espanyol va quedar segon de la primera sèrie per darrera del Canadà, que va ser l'últim equip en classificar-se per la final.

El relleu femení espanyol vigent campió d'Europa, cinquè en els dos últims Mundials i sisè en els Jocs d'Atenes 2004, no va poder classificar-se per la final dels Mundials disputats a Montreal, Canadà. El combinat espanyol va obtenir el 12è millor temps de les sèries amb un crono de 8'11"24. L'equip espanyol va classificar-se en el segon lloc de la primera sèrie, que va ser la més lenta i guanyada pel Canadà, equip que amb un temps de 8'07"88 va aconseguir la vuitena i última plaça per la final.

Meliissa Caballero d'altra banda es va mostrar molesta per les declaracions del president de la Federació Espanyola de Natació, Juan Gerardo, en les quals qualificava de "mediocritat" els nedadors de l'estat.