ESTADES ESPORTIVES: Prop de 500 nens participen a les Estades Esportives de Valldoreix


  • Comparteix:

Prop de 500 nens i nenes han participat durant el mes de juliol a les estades esportives de Valldoreix. Degut al gran nombre d'inscrits enguany s'ha hagut d'aprofitar el parvulari del l'escola del Ferran i Clua, a part del Complex Esportiu, la piscina i el pavelló de voleibol. Des de l'EMD de Valldoreix s'ha fet una valoració positiva de les estades i s'ha destacat l'augment de partcipació respecte l'any passat.

Les estades esportives de Valldoreix finalitzen avui després d'un mes ple d'activitats esportives. La vocal d'esports de l'EMD, Mercedes Rojo, fa un balanç positiu de les estades i assegura que han estat tot un èxit.

Mercedes Rojo

Les estades esportives han anat molt bé, la participació ha estat molt més nombrosa que l'any passat i han estat tot un èxit.


Les estades esportives s'han desenvolupat en tres espais diferents; el Complex Esportiu, l'escola Ferran i Clua i pavelló de voleibol. Per aquest motiu els nens han pogut practicar activitats esportives molt diverses com el volei platja, el futbol, el bàsquet o natació.
Mercedes Rojo.

Mercedes Rojo

Com que hem tingut tres espais diferents han pogut practicar molts esports diferents, com el volei platja, el futbol el bàsquet i sobretot la piscina.


D'altra banda el tennista resident a Sant Cugat Feliciano López, va visitar el passat dijous el campus d'estiu que el Club Esportiu Valldoreix organitza al mes de Juliol per a nens i nenes de 4 a 12 anys. El tennista va signar autògrafs als paticipants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.