ACTIVITATS: Uns 2.210 joves prenen part en les activitats esportives municipals d'estiu


  • Comparteix:

Uns 2.210 joves han participat un estiu més en les activitats esportives que l'Ajuntament ofereix a través de l'OMET durant el mes de julilol i la primera quinzena de setembre. Entre les activitats destaquen el sicomotricampus, les escoles esportives, el casal d'hípica, i el setè campus de formació esportiva.

Un total de 6 activitats esportives configuren l'oferta que l'Oficina Municipal de l'Esport per a Tothom organitza de cara els mesos de juliol i setembre. Entre les activitats trobem el sicomotricampus, on els més petits d'entre 4 i 6 anys aprenen a desenvolupar el propi cos i les habilitats bàsiques com són les motrius, afectives, o la comunicació.

Una altra de les activitats és la iniciació esportiva on es pretén ensenyar als més petits d'entre 7 i 8 anys l'educació física de base. El casal d'hípica inicia als més joves en la pràctica d'aquest esports, i a més inclou natació i excursions en bici. El campus de formació esportiva arriba enguany a la setena edició. El campus se centra en cinc esports; el bàsquet, el futbol, l'handbol, el volei i el rugbi. L'activitat multiesportiva per a joves i les escoles esportives de juliol i setembre tanquen l'oferta d'activitats que l'OMET ofereix enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.