CLUB TENNIS NATACIÓ: Feliciano López, Jordi Arreci i Gemma Mengual a la setmana del soci


  • Comparteix:

Els tennistes Feliciano López i Jordi Arreci i la nadadora Gemma Mengual, són els protagonistes de la setmana del soci que com cada any organitza el Club Tennis Natació Sant Cugat en tornar de les vacances. La setmana que va començar el dissabte passat, finalitzarà el proper diumenge amb l'entrega de premis de les diferents activitats.

Des de fa 40 anys que el Club Tennis Natació Sant Cugat organitza la setmana del soci on es realitzen totes les activitats esportives i socials del club com són el futbol, el tennis, la natació, el pentaló, el domino, el ping-pong i el pàdel entre altres. Enguany la setmana va començar dissabte i s'allargarà fins diumenge, dia en que es procedirà a l'entrega de trofeus de les diferents activitats. Robert Navarro, president del Club Tennis Natació Sant Cugat, explica la finalitat d'aquesta setmana.

Robert Navarro

L'objectiu és retrobar-nos després de les vacances i formar el caliu familiar típic del nostre club.


Dissabte dia 19 tindrà lloc el dia del soci, moment en que es fa soci honorífic del club a algun personatge de gran projecció dins del tennis. Ja són socis honorífics els tennistes Albert Costa i Àlex Corretja. Aquest any els socis honorífics seran els tennistes Jordi Arreci, capità de la Copa Davis i medallista olímpic del 92 i Feliciano López, membre de la Copa Davis. A més una exhibició de natació sincronitzada a càrrec de l'esportista d'elit Gemma Mengual i una gran arrossada seran els actes prinicipals d'aquesta diada. La setmana finalitzarà amb el concurs de truites, i l'entrega de trofeus de la setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.