Eleccions amb candidatura única al CVSC, Francesc Tortosa


  • Comparteix:

Avui se celebren les eleccions a la presidència del Club Voleibol Sant Cugat. I sembla que serà clar que continuarà en mans de l'actual president Francesc Tortosa, ja que no s'ha presentat cap més candidatura. Tortosa afirma a Ràdio Sant Cugat que li agradaria que hi haguessin més opcions de tria.

El Club Voleibol Sant Cugat viurà avui una jornada d'eleccions sense cap sorpresa, ja que si no hi ha cap candidatura d'última hora, l'única que opta a la presidència és la de l'actual president del club, Francesc Tortosa. El dirigent s'ha vist obligat a presentar-se a la reelecció, tal com ha afirmat a Ràdio Sant Cugat.

Francesc Tortosa

No tinc més remei que presentar la meva candidatura


Si Tortosa surt reelegit formarà una nova junta i vol que les jugadores més veteranes del club comencin a agafar més responsabilitat dins l'entitat. Tot i així, a l'actual president li agradaria que s'haguessin presentat més candidatures per tal que els socis tinguessin més opcions per escollir.

Francesc Tortosa

Tant de bo hi haguessin més candidatures entre les quals escollir


Tot i que la situació esportiva del Club Voleibol Sant Cugat passa per un moment molt dolç, ja que la majoria dels seus equips han fet una gran primera volta, Tortosa lamenta que la situació en la gerència del club tingui més dificultats. La falta d'interès per ocupar la presidència n'és un clar exemple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.