Prop de 50 escolars han participat en l'acte de promoció de judo aquest matí


  • Comparteix:

La participació en la jornada de promoció de judo no ha sigut la que s'esperava. Dels 70 escolars, d'entre 7 i 14 anys, que s'havien inscrit, n'han participat 50. El coordinador de l'acte, Jordi Tomàs, comenta que són normals les baixes d'última hora, i que tot i així s'ha aconseguit l'objectiu: promocionar el judo.

Des de les 9 del matí fins les 11:30, el PAV-3 de la Rambla del Celler ha acollit als participants i aficionats d'aquest esport amb fort entusiasme. No s'ha pogut superar la fita que es va marcar l'Ajuntament, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom, que era la de superar els 68 participants de la passada edició. Tot i així, la participació ha estat positiva; prop de 50 nens han assistit. Segons el coordinador de l'acte, Jordi Tomàs, l'objectiu de promocionar el judo s'ha assolit.

La jornada de promoció de judo ha consistit en la mostra de lluites entre el diferents participants enquadrats en diferents categories. Cada participant ha competit en tres lluites. A l'acabar els combats, l'organització ha proseguit a entregar les medalles als tres primers guanyadors dels combats de cada categoria.
Escoltem alguns dels participants. Alex Roman, campió aleví.

Alex Roman

M'esperava més participació i que els rivals fossin millors


Els guanyadors de cada categoria tindran l'opció de participar en la final territorial, que encara no té data . Una fita important per aquests nens, d'entre 7 i 14 anys, és que tenen poca experiència o han començat aquest any a practicar el judo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.