Èxit organitzatiu i educatiu del 2n Campus Bàsquet-City de Sant Cugat


  • Comparteix:

Uns 90 nois i noies d'entre 8 i 14 anys participen en el Segon Campus Bàsquet City Sant Cugat 2006. Aquest campus, organitzat per la Unió Esportiva Sant Cugat i l'ajuntament, ha ofert activitats orientades a millorar la tècnica individual i col·lectiva del bàsquet, així com altres activitats complementàries i tallers com tennis taula, escacs o jocs de coordinació.

La Segona Edició del Campus Bàsquet-City Sant Cugat 2006 ha estat, com en la primera edició, un èxit organitzatiu i de participació. Prop d'un centenar de nens i nenes han participat a l'edició d'enguany, que es va celebrar de dilluns a dimecres. El coordinador del Campus, Jorge Dorado, explica a Ràdio Sant Cugat que els objectius lúdico-educatius s'han complert i s'ha mostrat molt satisfet per l'organització tot i el lleuger desordre del primer dia


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.