Exitosa segona jornada de l'esport al carrer


  • Comparteix:

L'esport al carrer aplega a més de 100 participants i aficionats per l'esport. La novetat de la jornada d'avui ha estat una competició de 'corfboll' per part de la selecció catalana, un partit d'handbol platja i un altre de hoquei patins. Una gran oportunitat per endinsar-se en el món de l'esport de manera amena i didàctica.

Èxit de participació en el segon dia de l'esport del carrer a Coll Favà. Els participants poden accedir amb facilitat en la pràctica de qualsevol esport, com ara tennis, futbol, patins en línia...i també poden gaudir amb les exhibicions per part de grans experts d'aquests esports, entre ells l'Eurofitness Sant Cugat que avui ha dut a terme dues sessions de cicling.
Per altra banda, per als més menuts s'ha habilitat una zona amb inflables i altres activitats de pcicomotricitat per tal de que poguessin participar en una jornada com aquesta on no hi ha faltat practicament cap esport.
Les activitats innovadores d'aquesta jornada han sigut la del cicling a mà d'Eurofitness i , i el campionat de "corveball" a mà de la selecció catalana d'aquest esport.
Tot i la calor, que ha sigut la gran protagonista del dia, la gent no s'hi ha estat d'acostar-se als jardins de Coll Favà i participar en les diferents activitats del dia.

Una de les organitzadores principals de l'acte, Angels LLonch, ens fa una valoració molt positiva de la jornada d'avui dissabte.

Angels LLonch

la valoració d'avui és molt positiva. Hi ha molt agent que ha vingut a practicar els diferents esports





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.