El conveni de Solidaritat Olímpica continuarà vigent al CAR


  • Comparteix:

El conveni Solidaritat Olímpica, co-financiat pel COI i la Generalitat de Catalunya, serveix perquè els atletes de països en vies de desenvolupament puguin formar-se al CAR de Sant Cugat. L'acord continuarà vigent segons ha anunciat Josep Lluís Carod-Rovira, vicepresident del govern.

Ja fa 18 anys que el conveni solidaritat olímpica co-financiat per la Generalitat de Catalunya i el COI està en marxa. L'acord serveix perquè atletes de països en vies de desenvolupament puguin formar-se al CAR de Sant Cugat. Així ho explica Josep Lluís Carod-Rovira, vicepresident del govern, en declaracions a aquesta emissora.

Josep Lluís Carod-Rovira

El conveni de solidaritat olímpica continuarà vigent


Un altre dels temes que preocupen a Carod-Rovira és la modernització del CAR. El vicepresident del govern ja ha anunciat que el centre rebrà un canvi d'imatge en profunditat.

Josep Lluís Carod-Rovira

El CAR s'ha de modernitzar i en aquesta línia treballarem


Josep Lluís Carod Rovira té previst visitar el CAR a les properes setmanes per tancar diferents temes com el conveni de la Solidaritat Olímpica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.