Golejada històrica del Winterthur Sant Cugat


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat passa per damunt del Sant Andreu de la Barca, quart classificat, amb una golejada històrica, 14 gols a 2. Els vermell-i-negres fan el millor partit de la temporada i deixen cao a un rival directe en la lluita pel sotscampionat de la lliga.

Grandiós partit del Winterthur Sant Cugat enfront el quart classificat, el Sant Andreu de la Barca. Ningú s'imaginava un resultat d'aquesta mena, 14 a 2, i pocs s'imaginaven un joc tan perfecte per part del Winterthur.
Ni errors defensius ni errors ofensius, tot perfecció. Encert de cara a porteria i una molta bona defensa. En definitiva, el millor matx dels santcugatencs en tota la temporada i, crec, que el millor en molts anys. Feia molt temps que l'afició vemell-i-negra no gaudia amb tants gols. El jugador del Winterthur, Marc Casas, diu que s'esperaven guanyar, però no d'aquesta manera.

Marc Casas

Ha estat una sorpresa. No ens imaginavem guanyar així


Amb aquesta victòria el Winterthur, a part d'agafar molta moral pels dos darrers partits de la temporada, deixa al Sant Andreu de la Barca despenjat de la lluita per la segona posició. S'espera un final de lliga apassionant i igualat. Marc Casas.

Marc Casas

Hem d'estar atents al Martorell. Depenem d'ells


La setmana vinent el Winterthur viatjarà a la pista del Tàrrega.













  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.