Marina Fernández queda 2a amb polèmica


  • Comparteix:

La gimnasta santcugatenca Marina Fernández finalitza segona en els campionats d'Espanya individuals celebrats a Logronyo. La gimnasta del Muntanyenc venç a totes les finals de la seva categoria, però els jutges impedeixen el seu triomf.

A Marina Fernández li han tret el primer lloc al campionat d'Espanya de rítmica. Aquesta impressió és la que li queda a la jove gimnasta catalana, quan veu les puntuacions rebudes en la primera jornada. Tot el públic reconeix que és la millor, però no ho fan els jutges, que la releguen a la quarta plaça en alguns moments. Tot i això, la Marina es classifica per totes les finals i s'imposa , però tan sols li serveix per finalitzar segona en la general, on nota en excés el càstig de les puntuacions del primer dia.

A la mateixa categoria que la Marina, la júnior, la Rocio Lozano finalitza dotzena de la general. Destaca el fet que aconsegueix arribar a les finals de pilota i cinta, i finalitza 6a a les dues.

A la categoria infantil, Andrea Muelas queda quinzena. L'Andrea finalitza 12a a mans lliures i 18a a corda i pilota, el que no li permet finalitzar entre les deu primeres. Les males puntuacions obtingudes el primer dia, en unes decisions molt polèmiques dels jutges, fa que acabi segona de la general. En la mateixa categoria júnior Rocio Lozano acaba dotzena. A categoria infantil Andrea Muelas finalitza 15a.

Bons resultats de les gimnastes del Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.