L'Alcobendas elimina el Rugby Sant Cugat de la fase d'ascens a Divisió d'Honor

El Club Rugby Sant Cugat no ha pogut completar la gesta

El Club Rugby Sant Cugat perd (24-17) al camp de l'Alcobendas Rugby i cau eliminat de la fase d'ascens a Divisió d'Honor. En el partit de tornada de la primera eliminatòria, al qual els santcugatencs arribaven amb un desavantatge de quatre punts, els madrilenys han estat molt superiors abans del descans i la llosa s'ha fet massa gran per als de Sant Cugat. Malgrat iniciar una èpica remuntada a la segona part, el Rugby Sant Cugat ha acabat caient i es desperta així del somni de l'ascens a la màxima categoria del rugbi estatal.

No ha pogut ser. Després d'una temporada que passarà a la història del club, el Club Rugby Sant Cugat ha lluitat fins al final però no ha pogut assolir una plaça a la final de la Divisió d'Honor B. L'Alcobendas, gran favorit, ha sortit a la gespa sense intenció de donar lloc a la resposta. Marcant la suposada superioritat en el joc i el físic, els locals han completat una primera meitat perfecte a nivell de resultat, i al minut 18 ja dominava per 10 a 0. Abans del descans, un nou assaig eixamplava encara més el marcador, i a la mitja part el 17-0 feia pràcticament impossible la remuntada dels visitants. A més, a l'inici del segon temps un altre assaig posava encara el partit més difícil per als homes de Jordi Justícia. Ara bé, aquest equip ha demostrat durant tot el curs un esperit i ànim competitiu encomiable, i això ha fet que en cap moment donessin el partit per perdut. Han seguit lluitant, i això ha fet que escurcessin distàncies canviant el signe del joc i fent un parcial de 0-17. La distància, però, era massa gran i els de Justícia no han tingut temps d'acabar remuntant.

Després d'haver acabat en segona posició al grup 1 de fase regular de Divisió d'Honor B i d'haver lluitat contra un ferm candidat a l'ascens, el Club Rugby Sant Cugat dóna per tancada una temporada per recordar.