Torna a Sant Cugat la Flama del Canigó, amb inscripció prèvia

L'Esbart, el Grup Mediterrània i La banda del Gínjol faran un ball d'homenatge durant l'encesa de la foguera


  • Comparteix:

Imatge del peveter la Flama del Canigó de l'any 2020 / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del peveter la Flama del Canigó de l'any 2020 / Foto: Cugat Mèdia

La Flama del Canigó arriba a Sant Cugat la nit del 23 de juny i per viure-ho de prop és necessari preinscriure's a través del web omnium.cat/santcugat. Els infants de les entitats esportives portaran la Flama, en relleus, per l'avinguda de Cerdanyola fins a la plaça d'Octavià, on haurien d'arribar cap a les 20 h, precedits dels Diables, les Caparrotes i els Geganters de Sant Cugat. L'Esbart i el Grup Mediterrània, amb la música de La banda del Gínjol, acompanyaran l'encesa de la foguera de Sant Joan, a partir de les 21 h, amb un ball d'homenatge, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament.

Com a prèvia a l'encesa de la flama, el dimarts 22 de juny, a les 19 h, Eva Tataret i Pere Rovira explicaran i dibuixaran 'La foguera, les bruixes i la Flama del Canigó. Un conte de la nit de Sant Joan', a la plaça de l'Om.

Arribada de la Flama
La Flama del Canigó és una iniciativa d'Òmnium que compta amb la col·laboració de les entitats de cultura popular i esportives de la ciutat. A més, la Flama arriba enguany a Sant Cugat gràcies a la col·laboració amb l'Associació Cultural l'Empelt de Sant Climent de Llobregat, que la transportarà per un trajecte de 140 quilòmetres amb relleus de bicicletes, entre el Coll d'Ares i Sant Quirze de Llobregat, on la recull Òmnium Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.