Les seccions de La Unió es traslladaran a la nova seu després de la Festa Major

L'entitat engega una nova etapa la voluntat de recuperar socis i d'entomar noves oportunitats


Temes relacionats

[Cronologia] La remodelació i viabilitat de La Unió, onze anys de negociacions (13/mar/21)


  • Comparteix:

La Sala Clavé de La Unió, aquest dimarts / Foto: Cugat Mèdia

La Sala Clavé de La Unió, aquest dimarts / Foto: Cugat Mèdia

La Unió és a punt de tornar a casa. Les seccions de l'entitat es traslladaran a la nova seu després de la Festa Major i està previst que els cursos i activitats d'estiu ja es puguin desenvolupar al nou espai. Per tant, l'associació engegarà el curs vinent amb normalitat al nou edifici, amb la voluntat de recuperar socis, després de perdre'n un 20% des que van haver d'abandonar l'antiga seu.

Una setantena de socis de La Unió han conegut aquest dimarts, de ben a prop, les noves instal·lacions. Amb una visita guiada han pogut veure de prop els espais: des de les sales polivalents i d'assaig als despatxos d'administració. La Sala Clavé, l'espai polivalent a la planta baixa, ha estat la parada final de la visita, on s'ha donat a conèixer el nou logotip de La Unió.

Aquest dimarts ha estat el dia zero en aquesta nova etapa de La Unió, a l'espera que l'entitat i l'Ajuntament concretin els detalls de la propietat de la nova seu aquest dimecres en roda de premsa.


David Pujol

La nostra intenció, ara que tenim els espais molt més adequats i que podrem estar junts, i amb una campanya de captació de socis, és recuperar, al menys, el 20% que hem perdut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.