L'adhesió de Valldoreix a l'Associació de Municipis i Entitats per l'Energia Pública passa per la junta de veïns de juny

La sessió plenària comença a les 17 h i es pot seguir en directe a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la darrera junta de veïns de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la darrera junta de veïns de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

La junta de veïns de Valldoreix debat aquest dijous l'adhesió de la vila a l'Associació de Municipis i Entitats per l'Energia Pública (AMEP), que té objectiu de 'difondre i promoure la titularitat, propietat i gestió públiques de les xarxes de distribució d'enegia elèctria'. S'espera que l'EMD segueixi els passos de l'Ajuntament de Sant Cugat, que ja s'hi va adherir. A la sessió plenària, a més, prendrà possessió el nou vocal de Cs, José Miguel García, que substituirà Anna Cano. La junta de veïns comença a les 17 h de manera presencial, tot i que encara no pot haver-hi públic. Es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia i del canal de Youtube de l'EMD.

Pel que fa a les mocions, la CUP-PC, ERC-MES i Junts per Sant Cugat-Valldoreix tiraran endavant un text de suport a l'amnistia dels presos de l'1-O. Per la seva banda, els republicans, cupaires i el PSC presentaran una proposta per "exigir el compliment dels acords aprovats al llarg de la primera meitat del mandat 2019-2023".




Ordre del dia





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.