L'Escola d'Informātica Tomās Cerdā fa 25 anys amb més de 1.000 graduats

Societat

Publicat el 3/jul/15 per Sergio Morales

L'Escola Universitāria d'Informātica Tomās Cerdā, ubicada a Sant Cugat i adscrita a la Universitat Autōnoma de Barcelona (UAB), celebra el 25č aniversari amb més de 1.000 estudiants graduats en aquest temps. El centre educatiu assegura que tots els seus titulats tenen feina i que un 88% tenen contracte indefinit. L'escola ha celebrat aquest divendres l'efemčride amb una jornada en quč han participat representants de la Generalitat, l'Ajuntament i de la UAB.

Un dels participants d'aquesta jornada ha estat el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informaciķ, el santcugatenc Jordi Puignerķ, que ha impartit una xerrada on ha parlat de la importāncia de les TIC com a estructura d'estat. En conseqüčncia, Puignerķ creu que cal tenir gent preparada per a aquest futur i ha posat en valor la tasca de les Escoles Universitāries Gimbernat en aquest camp.

Jordi Puignerķ

Les TIC seran les infraestructures estratčgiques del segle XXI. Necessitem tenir gent preparada i la tasca que fa la Gimbernat és fonamental.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per la seva banda, el director la Gimbernat, Anselm Barbeta, s'ha mostrat satisfet pels 25 anys de formaciķ de professionals de la informātica que ha dut a terme el centre.

Anselm Barbeta

Valorem positivament per al país i per a Sant Cugat la tasca de la Gimbernat durant aquests 25 anys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte també ha tingut la presčncia de la regidora d'Educaciķ, Esther Salat.

25 anys de formaciķ informātica
Les Escoles Universitāries Gimbernat i Tomās Cerdā van iniciar la seva oferta formativa el 1974 amb els estudis universitaris d'Infermeria, perō no va ser fins al 1990 quan van comenįar a impartir titulacions relacionades amb les TIC a l'Escola Universitāria d'Informātica Tomās Cerdā. Més enllā d'aquest camp, el centre també té una oferta de māsters i formaciķ continuada en Disseny multimčdia, Gestiķ de projectes, SAP, Business Intelligence i un Master Universitari en Gestiķ de la Informaciķ i el Coneixement en l'Āmbit de la Salut.