Coll Favà vol convertir la seva festa en l'esdeveniment infantil de referència a Sant Cugat

Societat

Publicat el 22/oct/17 per Roger Cuartielles

El barri de Coll Favà vol convertir les seves jornades de convivència veïnal en l'esdeveniment de referència infantil a la ciutat. La festa, organitzada per l'Associació de Veïns de Coll Favà, s'ha desenvolupat aquest cap de setmana sota un nou nom per incloure més gent de fora del barri i ha potenciat les activitats per als infants, que han omplert el passeig de Francesc Macià.

L'organització de l'esdeveniment considera que les jornades de convivència han funcionat 'molt bé' i que, tot i que aquest any han programat més activitats infantils, en la propera edició haurien d'incloure més propostes per atraure més aquest públic. Ho ha explicat a Cugat.cat el president de l'associació veïnal de barri, Antonio Lucas.

Antonio Lucas

Crec que es podrien incloure titelles i fer jocs que fossin atractius per als infants.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, els infants tenen clar per què els agrada la festa.

Infants

Perquè fan moltes activitats per als nens. / M'agraden molt el sorteig i els inflables perquè m'ho passo molt bé. / Els inflables, la música i els jocs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per als pares i mares, l'esdeveniment constitueix una bona oportunitat perquè els seus fills es diverteixin i es socialitzin amb altres infants.

Pares

Perquè les activitats que fan són adequades per als infants. / Està molt bé tant per als pares com per als fills. / Perquè és un cap de setmana en què els infants es troben amb els amics i coneixen altres nens.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les jornades de convivència també han tingut les tradicionals paradetes, així com una xocolatada i el sorteig de regals.