Els colors que ens recorden al mar i a la platja: la tendència d'aquest estiu per a la manicura

Cugat Mèdia s'endinsa als centres d'estètica de Sant Cugat per conèixer quins són els colors més demanats per a les ungles


  • Comparteix:

El fúcsia, rosa, i taronja són alguns dels colors tendència / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

El fúcsia, rosa, i taronja són alguns dels colors tendència / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

L'arribada de l'estiu també marca un canvi en les tendències de manicura i pedicura. Els més demanats passen a ser els colors pastel o, per als més atrevits, colors estridents que contrasten amb el morè de la pell. Cugat Mèdia s'endinsa a centres d'estètica de Sant Cugat per conèixer quins són els estils més demanats per la clientela.

Diva Beauty Sant Cugat

Elisabeth Fuertes, propietària del centre estètica Diva Beauty Sant Cugat, remarca que les peticions "depenen de la clienta". El que no hi ha dubte és que, "amb l'estiu", augmenta la demanda de pedicura. Pel que fa als colors, Fuertes aposta pels colors pastel o els més estridents. Afegeix, però, que la manicura francesa és un clàssic que "no passa mai de moda". Això sí, la clientela aposta per una manicura francesa de tota la vida amb acabats en diferents colors. Últimament també s'ha posat molt de moda la 'baby boomer', un estil de la francesa, però difuminat.
Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)
Els colors pastel o els més estridents són la tendència de l'estiu / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)


La propietària de Diva Beauty ha posat èmfasi en un canvi del públic en els darrers anys. Internet i les xarxes socials han provocat un 'boom' en la demanda de manicures i els centres "han guanyat un públic molt més jove". Com a conseqüència, això ha derivat en una considerable expansió del negoci, de les franquícies i de centre d'estètica dedicats "únicament" a les ungles, com explica Fuertes.

ViviNails

La manicura també és cuidar les ungles. Al centre d'estètica Vivi Nails treballen "molt la neteja general i profunda", tant en manicura com pedicura, com ha explicat la propietària del saló, Viviana.
Foto: Cugat Mèdia
El centre d'estètica ViviNails, al carrer de Martorell, 25; porta més de 10 anys a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Amb gairebé 20 anys d'experiència amb les ungles i 12 instal·lada al número 25 del carrer de Martorell de Sant Cugat, Viviana remarca que té una "clientela clàssica" que aposta, principalment, per un esmaltat semipermanent, tot i que també treballen ungles de gel.

Oh Sant Cugat Compagnia della Belleza

Aquest centre de bellesa, ubicat al passeig de Francesc Macià, 67; detalla que els colors de l'estiu seran blaus, roses, taronges brillants... tots aquells que recorden al mar, a la platja i a les postes de sol. Així ho ha explicat la gerent d'Oh Sant Cugat Compagnia della Belleza, Berta de Arteaga, que afegeix que també els demanen colors 'nude', amb els quals es continua "pensant en la platja", però són menys intensos i brillants. De Arteaga està convençuda que aquestes seran les tendències que "arribaran fort" aquesta temporada.
Foto: Cugat Mèdia
Els colors més demanats, els que ens recorden al mar i a la platja / Foto: Cugat Mèdia

Pel que fa a l'edat de les clientes, de Arteaga explica que, tot i que "segueix estant el públic de sempre", cada vegada hi ha més públic jove que demana "unes manicures molt més atrevides". La gerent del centre d'estètica de la ciutat conclou que, en aquest augment de la demanda per part d'una clientela més jove, les xarxes socials "han jugat un paper molt important".






Elisabeth Fuertes

Internet, 'influencers', Instagram... tot són fotos de mans, colors, ungles amb un disseny. És un 'boom' molt bèstia. Hem guanyat un públic molt jove, ara hi ha noies de 15 i 16 anys que ja es fan la semipermanent.

Berta de Arteaga

Ens estan demanant molt colors blaus, fúcsies, roses, taronges brillants... tot això que ens recorda a les postes de sol al mar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.