La primera jornada del
L’editor d’Edicions Xandri, coresponsable del festival
i participant en la xerrada inaugural del festival, l’escriptor Joan Ramon Armadàs, ha destacat que Sant Cugat pot ser un escenari d’una història negra.
Joan Ramon Armadàs
La trobada ha acabat amb un tast de vins negres i tapes, tot plegat lligat a la literatura negra. Precisament això és només un tast del que proposarà el festival a àmbit gastronòmic, ja que la taverna de Cal Temerari ofereix aquest divendres i aquest dissabte el ‘menú de matança’, amb el porc com a aliment principal. Ho ha explicat el responsable de l’espai culinari, Ignasi Bea.
Ignasi Bea
Segona joranda del festival Les activitats del Sang Cugat continuen aquest divendres
a les set de la tarda amb la conferència ‘El negre internacional: més enllà de Suècia’, a càrrec de l’editora de Raig Verd Laura Huerga i del traductor i escriptor Pau Vidal. A les vuit del vespre hi haurà un debat sobre ‘Lectures políticament incorrectes’ amb Sebastià Bennassar i Miquel Giménez. A partir de les nou se servirà el ‘menú de matança’ i, a les onze, a La Bohèmia, a l’avinguda de Catalunya, començarà la festa de gàngsters.

