El Mercat Vell de Sant Cugat ha obert aquest dimecres al matí les portes amb 10 parades que combinen la venda de productes frescos i els espais de degustació que el converteixen en el primer mercat gastronòmic de la ciutat. Durant aquesta primera jornada els paradistes i els clients s’han mostrat satisfets de la remodelació de l’espai.
Una desena de paradistes ha aixecat la persiana aquest matí per oferir els productes als santcugatencs. Els primers consumidors del mercat han coincidit que la reforma, que ha costat 1,5 milions d’euros, era necessària per revitalitzar la zona.
Primers clients del Mercat Vell
Els paradistes han viscut les primeres hores d’aquesta primera jornada amb optimisme.
Paradistes del Mercat Vell
L’entrada en funcionament de l’equipament arriba amb un any de retard
després que les obres s’aturessin en diverses ocasions. L’espai té dues plantes amb una superfície total de 1.200 metres quadrats i segons els impulsors genera 55 llocs de treball. El Mercat Vell obrirà de nou del matí a onze de la nit i els divendres i el dissabtes tancarà a mitjanit.

