L’empresa santcugatenca Chocolat Factory exportarà a Singapur l’aigua envasada de la companyia Aigua del Montseny. Amb aquesta iniciativa, Chocolat Factory vol cobrir un buit en la demanda d’aquest bé a Singapur, on és un recurs escàs per la manca de llacs i rius d’on extreure-la.
Chocolat Factory farà arribar la gamma de disseny d’Aigua del Montseny anomenada ‘H2O: La Molècula’ a Singapur, on ja disposa de tres botigues i és present en diversos establiments per a gurmets. L’empresa santcugatenca, especialitzada en la fabricació de xocolata, ja està comercialitzant l’aigua de l’envasadora a diferents botigues de l’Estat espanyol. L’administrador de Chocolat Factory a Sant Cugat, Michel Laline, ha explicat d’on va sorgir la idea d’exportar aquest producte a Singapur.
MIchel Laline
Chocolat Factory va enviar 2.000 ampolles a Singapur en un projecte previ que va servir per constatar la bona acollida del producte i tirar endavant la iniciativa. A causa de l’absència de llacs i rius del territori, Singapur obté l’aigua potable del mar però això dificulta l’obtenció del producte. Per aquest motiu, Chocolat Factory creu que exportar aigua de Catalunya és una molt bona oportunitat per a l’empresa i per donar a conèixer el seu producte.

