Avui es lliuren els premis literaris de Valldoreix 2008


Temes relacionats

Adolf crea un nou ex-libris per a l'associació 'Amics de Pedra i Sang' ( 2/des/08)


  • Comparteix:

'Ex-libris Premi Literari Valldoreix 2008' de l'artista valldoreixenc Adolf

'Ex-libris Premi Literari Valldoreix 2008' de l'artista valldoreixenc Adolf

L'entrega dels Premis Literaris de Valldoreix 2008 té lloc aquest divendres en un sopar al restaurant Masia Can Ametller a les deu de la nit. A l'edició d'enguany s'obsequiarà a tots els assistents al sopar un ex-libris realitzat per l'artista Adolf.

Dels 43 participants, els dos guanyadors de la categoria adulta i juvenil d'aquest any són de Valldoreix. Els contes en català premiats tenen com a temàtica principal l'amor i la mort. La vocal de Cultura de l'EMD, Susanna Herrada, valora molt positivament la gran participació d'aquesta edició.

Susanna Herrada

Ha estat una participació molt àmplia i ha cosat molt de decidir. Al final el jurat es va decantar per dues històries que parlen de l'amor i la mort.


Herrada ha afegit que, enguany, preveuen que l'assistència no serà tant àmplia com la d'anys anteriors per la crisi.

L'artista Adolf ha realitzat, amb motiu del premi, una sèrie de 100 estampes sota el títol 'Ex-libris Premi Literari de Valldoreix 2008'. La imatge de l'obra correspon a la masia de Can Monmany del mateix territori. Els ex-libris formaran part del premi dels guanyadors i cada assistent en rebrà un en forma d'obsequi.

El premi dels dos guanyadors serà en metàl·lic: de 2.000 euros el de la categoria adulta, i de 1.000 euros el de la juvenil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.