Alexandre presenta la seva nova novel·la sobre les relacions de parella, amb un professional del sexe


  • Comparteix:

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre ha presentat la seva novel·la 'Una història immoral' amb una xerrada que ha girat al voltant de les relacions sexuals en l'àmbit professional i en la parella, que són la temàtica principal de l'obra. El professional del sexe Joel Acosta s'ha encarregat de donar a conèixer el món de la prostitució masculina als assistents en un acte que ha tingut lloc aquest dijous al Terra Dolça.

L'Enric i l'Anna són una parella de Sant Cugat que veuen com la monotonia degrada les seves relacions sexuals. Per solucionar el problema, el marit contracta els serveis d'un professional del sexe, que té l'objectiu de descobrir el món interior de l'esposa. La qüestió sexual posa en evidència la incomunicació entre la parella i dóna pas a la complexitat dels sentiments i a les emocions més íntimes dels protagonistes en una història que té la intenció de sacsejar el lector i fer-lo reflexionar.

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre ha explicat en declaracions a Cugat.cat quin és l'argument de l'obra i què vol despertar al lector.

Víctor Alexandre

La passió és una cosa poc duradora. Quan passa, però es mantenen els sentiments, és quan comença l'etapa difícil.




La xerrada ha comptat amb la participació del professional del sexe Joel Acosta, que ha donat a conèixer als assistents la seva experiència dins el negoci sexual. Acosta ha descrit així la situació de la prostitució masculina. Són declaracions a Cugat.cat.

Joel Acosta

Demanda sempre n'hi ha hagut, però en el cas de les dones és una mica més difícil. No està bé que digui que accedeix a aquest tipus de servei.



Acosta també ha posat èmfasi en la necessitat de regular aquest mercat per aconseguir més acceptació i trencar els tabús que hi ha implantats a la societat sobre el negoci del sexe. L'acte de presentació ha tingut lloc aquest dijous al Terra Dolça i ha comptat amb la presència d'una trentena d'assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.