'Las cavernas de San Pedro', la primera incursió de Lluís Ubalde en la novel·la


Temes relacionats

La Canals acull avui la presentació del llibre 'Las cavernas de San Pedro' (30/nov/12)


  • Comparteix:

Ubalde, a la dreta, durant la presentació del llibre

Ubalde, a la dreta, durant la presentació del llibre

L'escriptor Lluís Ubalde es llança a la novel·la amb 'Las cavernas de San Pedro', un projecte molt personal sobre un amor impossible. Després de la seva incursió en la poesia i el teatre, Ubalde ha presentat aquest divendres a la Canals Galeria d'Art la seva primera novel·la acompanyat del cineasta Jordi Lara, el guitarrista Izan Rubio i l'actriu Marta Uxan, que ha llegit alguns fragments de l'obra juntament amb el mateix autor.

Enginyer de professió i escriptor de vocació, l'autor estretament vinculat a Sant Cugat Lluís Ubalde ha fet el pas a un nou gènere literari després de tastar la poesia i el teatre. Aquesta vinculació amb la nostra ciutat és present al llarg de 'Las cavernas de San Pedro', que és la seva primera novel·la i un projecte molt personal, que ha volgut compartir amb els santcugatencs amb una presentació a la Canals Galeria d'Art.

Segons ha explicat Ubalde al magazín 'Sant Cugat a fons' de la ràdio de Sant Cugat (91.5 FM), es tracta d'un projecte arriscat, però del qual se sent molt satisfet.

Lluís Ubalde

La novel·la ha estat arriscada i és un projecte personal. Estic molt content perquè ha resultat un llibre molt personal.


'Las cavernas de San Pedro' és una novel·la autoeditada que, segons ha resumit Ubalde, parla d'un home que, cercant un amor impossible, ven la seva ànima al dimoni.

Lluís Ubalde

Rauria en una història d'amor d'un home que ven la seva ànima al dimoni per assolir l'amor d'una dama. Però quan el rebutja troba una companya de teatre i viu noves aventures.


Centrat en aquesta trama, l'obra ofereix també aventura i un profund estudi filosòfic sobre el sentit de la vida. De fet, Ubalde es planteja portar-la al teatre, ja que el text és molt adient per ser llegit en veu alta, tal com s'ha mostrat durant la presentació d'aquest divendres. Un acte de presentació que forma part del Pla de Foment de la Lectura, engegat pel departament de Cultura de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.