La Canals Galeria d'Art inicia els actes del 40è aniversari amb un tast de vins


  • Comparteix:

La Galeria Canals comença els actes del 40è aniversari / Font: Tacora.chamandigital.com

La Galeria Canals comença els actes del 40è aniversari / Font: Tacora.chamandigital.com

La Canals Galeria d'Art inicia aquest dimarts els actes de celebració del 40è aniversari amb un tast de vins conduït per la sommelier del celler Mas Blanch i Jové, Sara Jové. El propietari de la galeria, Josep Canals, ha explicat que la crisi econòmica no ha d'estar lligada a una crisi de creativitat i ha destacat la intenció de lligar el món del vi amb l'art visual de l'exposició d'Àngels Ribé, actualment a la sala. El celler de la Pobla de Cérvoles, a la comarca de les Garrigues i sota la denominació d'origen Costers del Segre, oferirà un tast de quatre vins de diferents tipus de raïm.

Canals ha destacat el geni creatiu del país i el lligam tradicional entre el vi i la cultura. Per aquest motiu, ha volgut portar el món del vi al seu espai per iniciar els actes de celebració del 40è aniversari de la galeria.

Josep Canals

És una forma d'obrir la galeria a altres sensibilitats com és el vi, sempre present en la cultura mediterrània.


Les vinyes del Mas Blanch i Jové se situen a les Garrigues, a tocar del Priorat, en una zona muntanyosa d'uns 700 metres sobre el nivell del mar. El celler compta amb ceps de les varietats garnatxa negra, cabernet sauvignon, ull de llebre, merlot, garnatxa blanca i macabeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.